VABILO NA NOVOLETNO ZABAVO

VABILO NA NOVOLETNO ZABAVO

Drage članice in člani vabim Vas, da skupaj zaključimo leto 2017. V nedeljo 10. 12. 2017 po rednem treningu se bomo skupaj poveselili ob dobri hrani in pijači, kot se v pričakovanju praznikov spodobi.

Prijavnina za pogostitev je 5 evrov. Da bi se lažje organizirali vas prosimo, da svojo prisotnost  ter prijavnino potrdite do 8. 12. 2017 pri Idi Benčina 041 477 241.

DRAGE ČLANICE KD SEŽANA

V teh prazničnih dneh, ko se poslavljamo od starega leta, z njim za seboj puščamo tudi neko obdobje – 7 let delovanja Kinološkega društva Sežana. V vseh bistvenih elementih se je izkazalo kot dobra odločitev peščice kinologov, ki so razmišljali o dobrobiti psov o vzajemnosti in pomoči med kolegi. V preteklih letih smo vložili ogromno truda v vse praktične vidike od poligona, prostorov, do opreme za delo in šolanje psov.

Ob tem bi se želel zahvaliti vsem  članom, ki so opravili izjemno delo, da bodo dosedanji in bodoči člani imeli občutek, da so prišli med prijatelje. To je pomembno zlasti takrat, ko pade motiv, volja in nam gre vse narobe pri delu s psom, ko smo razočarani nad vsem – ostane prijateljstvo in solidarnost med člani, ki nam da nov zagon.                    Vsem članom Kinološkega društva Sežana želim vesele Božične praznike in obilo zadovoljstva v novem letu!

Predsednik KD Sežana: Ljubo Gorup