Postanite član

ZAKAJ  NAJ POSTANEM ČLAN KINOLOŠKEGA DRUŠTVA SEŽANA?

Če bi se radi naučili razumeti psa, vam bomo pri tem svetovali in pomagali. V naši pasji šoli boste dobili vse informacije, ki jih potrebujete, da bo vaš pes vesel in zadovoljen vi pa ponosni na  lepo vzgojenega člana vaše družine. Psa naučimo osnovnih hišnih pravil, vas pa pravilne vzgoje. Naučimo vas kako se zabavati s psom preko raznih ovir in pomagal na vadbišču. Terapija s pomočjo psa je veda, ki se v praksi vse bolj uporablja,psi pomagajo otrokom in jih učijo pravilnega ravnanja in odnosa do živali. Tudi tisti, ki ste v preteklosti že obiskovali kako obliko šolanja in sta vam navaden sedi in poleg dolgočasna?

Pri nas vam ne bosta več. RALLY OBEDIENCE, DOGFRIZBEE in še veliko raznih trikov  se boste naučili, ki še tako zahtevnega vodnika ne pustijo ravnodušnega.

Po tečaju vam bodo ljudje na ulici z zavidanjem govorili, kako lepo vzgojenega psa imate. Ko ga  boste ponosno vzeli s sabo na sprehod po mestu s prijatelji in na dopust bo poplačan vaš čas in trud, ki ga boste vložili v šolanje v našem društvu.

Samo najboljše naj bo dovolj dobro za vašega psa.