KINOLOŠKO DRUŠTVO SEŽANA VABI K VPISU V RAZLIČNE SPOMLADANSKE TEČAJE 2018

KINOLOŠKO DRUŠTVO SEŽANA VABI K VPISU V RAZLIČNE SPOMLADANSKE TEČAJE 2018

Uvodna predstavitev in vpis bo 15. 04. 2018 na vadbišču društva (Orleška cesta)  ob 9 uri.  Vse informacije: GSM:041477241

Mala šola za mladičke (starost:2 do 4 mesece)

Mala šola socializacija in osnove poslušnosti (starost:4 do 8 mesecev)

Nadaljevalni tečaj  poslušnosti z izpitom B-BH (starost nad 8 mesecev)

Tečaj poslušnosti    &    Tečaj sledenja

Osnovna šola poslušnosti na progi – Rally Obedience

Nadaljevalni tečaj poslušnosti na progi – Rally Obedience

Tečaj razstavljanja

Individualno šolanje

PRIČAKUJEMO VAS IN UŽIVALI BOMO V DRUŽBI NAŠIH KUŽKOV

OBVEŠČAMO VAS; DA BO 29. 4. 2018 OD 9. DO 10 URE VODILA TEČAJ TRIKCEV INŠTRUKTOR  g. BRINA PUNGERČIČ VSE, KI VAS TO ZANIMA, DA SE PRIJAVITE g. IDI BENČINA DO  25.4.2018. VABLJENI K UČENJU TRIKCEV

Tudi letos bomo organizirali Kužkov sprehod po poteh Krasa . Naučili se bomo pravilnega obnašanja v naravi in v urbanem  okolju poimenovali smo jih   Poletne urice (vabljeni psi vseh starosti, ki so vodljivi na povodcu )

Člane društva in zainteresirane  vabimo na predstavitev in način dela z reševalnimi psi v nedeljo 29. aprila. Ogledali si boste krajši trening na poligonu. Inštruktor reševalnih psov bo pojasnila kako postanemo reševalni tim v ERP.

Imate socializiranega in šolanega psa? Ste kdaj razmišljali, da bi skupaj z njim namenili svoj del prostega časa delu z otroci, mladostniki in starostniki? Bi želeli postati skupaj z vašim kosmatincem terapevtski par?

Do koneca maja je še čas, da se prijavite  za vpis na testiranje  terapevtskih parov, ki bo v jeseni v Ljubljani.   Starost psa: najmanj 12 mesecev, starost vodnika/ce najmanj 21 let.  Še posebej so zaželene  prijave aktivnih upokojencev.

Prijave sprejema Ida Benčina do 29.5.2018  (sreda in nedelja).

Kinološki pozdrav                                                        Ljubo Gorup