RAZPIS TEČAJEV VZGOJE IN ŠOLANJA PSOV

RAZPIS TEČAJEV VZGOJE IN ŠOLANJA PSOV

Z velikim veseljem vas obveščamo, da smo začeli z zbiranjem prijav v pomladanske tečaje pasje šole, ki naj bi pričela: 14. Februarja 2021 ob 8. uri. Na tečaj se lahko prijavite preko elektronske pošte : info@kdsezana.si  ali na društvenim poligonu v Sežani vsako nedeljo od 8,00 do 10,00 ure. Več informacij  na spletni strani http:www.kdsezana.si ali GSM 041 477 241.

Program:

-          Mala šola za mladiče traja 5 ur in obsega: predavanje o vzgoji in sobivanju s psom ter prehrano, kreativno igro, skupinske vaje in uvajanje v delo z pozitivno motivacijo in pomagamo vam zgraditi trdno vez s psom.

-          Mala šola socializacije in poslušnosti: traja 26 ur in obsega: celotno osnovno poslušnost in socializacijo psa, vse kar potrebujete za prijeten vsakdan z vašim psom. Velik poudarek je na ustreznem vedenju psa na povodcu v različnih situacijah kot je srečanje drugega psa itn., del programa je tudi vodenje psa brez povodca. Vaje se izvajajo ob prisotnosti drugih psov in vodnikov. Poudarek je tudi na izvajanju vaj v različnih okoljih in situacijah izven vadišča, saj se le tako osvojeno znanje prenese v realne življenjske situacije. Delo na tečaju je prijetno tako za psa kot za vodnika, pridobljeno znanje pa uporabno v vsakdanjem življenju.

-          »B-BH« – izpit za psa spremljevalca s preizkusom obnašanja v urbanem okolju in strokovnim izpitom za vodnika.

TEČAJEV SE LAHKO UDELEŽIJO VSI PSI, NE GLEDE NA PASMO IN STAROST.

Kinološki pozdrav UO Sežana!